1xbet – az 1xbet.com-hoz blokkolt hozzáféréssel rendelkező országok

1xbet link alternativo

Figyelembe véve az 1xbet szolgáltatást blokkolt országok listáját, meg kellene néznie, hogy mely országokban az 1xbet teljes mértékben törvényes. Ez különösen hasznos proxy szerverek használatakor. Itt van a lista azokról az országokról, ahol az 1xbet szolgálat korlátozás nélkül áll rendelkezésre: redwinners.com

Albánia, Örményország, Angola, Argentína, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia, Banglades, Bulgária, Bahrein, Burundi, Burkina Faso, Bolívia, Brazília, Virgin-szigetek, Fehéroroszország, Elefántcsontpart, Kanada, Kongó, Chile, Kína, Kolumbia, Cseh Köztársaság, Dánia, Algéria, Egyiptom, Etiópia, Grúzia, Ghána, Görögország, Grönland, Hongkong, Horvátország, Magyarország, Indonézia, Izrael, India, Izland, Irán, Irak, Jordánia, Japán, Kenya, Dél-Korea, Kuvait, Kazahsztán, Líbia, Libanon, Marokkó, Moldova, Macedónia, Malajzia, Mozambik, Nigéria, Norvégia, Új-Zéland, Omán, Peru, Fülöp-szigetek, Pakisztán, Paraguay, Katar, Románia, Koszovó, Szaúd-Arábia, Szlovénia, Szudán, Svédország, Szingapúr, Szomália, Svájc, Thaiföld, Tunézia, Törökország, Tajvan, Tanzánia, Ukrajna, Uganda, Egyesült Arab Emírségek, Uruguay, Üzbegisztán, Venezuela, Vietnam, Dél-Afrika, Zambia, Zanzibár és Zimbabwe.

Azokhoz az országokhoz, ahol az 1xbet-szolgáltatáshoz való hozzáférés a jogi engedélyezési korlátozások szerint blokkolva van, olyan országokat sorolhatunk fel, mint: Lengyelország, Portugália, Franciaország, Afganisztán és Észak-Korea.

Bár a területi blokádok felülről lefelé irányuló jogokból származnak, a játékosoknak még mindig lehetőségük van korlátozás nélkül az 1xbet használatára. Az adott ország területén letiltott webhelyekre való bejelentkezés nem bűncselekmény a büntető törvénykönyv értelmében. Lehetséges problémák merülhetnek fel a pénzeszközök kifizetésénél aszámlára, amely az adott országban van nyitva, amely az 1xbet szolgáltatást blokkolja. Ez azonban elsősorban azokra az új játékosokra vonatkozik, akik nem tudták ellenőriztetni a személyazonosságukat, mielőtt hatályba léptek azok a törvények, amelyek előírják, hogy a szerencsejáték-szolgáltatók megfeleljenek az adott országban előírt belső engedélyezési követelményeknek.