1xbet licenc

Licenças 1xbet

Ami az 1xbet webhely engedélyezési kérdéseit illeti, ez a szolgáltatás teljesen törvényes és a cég Gibraltárban van regisztrálva, bár maga a fogadóiroda székhelye Oroszországban van. A licenc hitelessége megtalálható a széles körben ismert interneten, valamint az 1xbet webhelyen.

Idézve:
“Gaming License #1668/JAZ
Sutes 21&22, Victoria House, 26 Main Street, Gibraltar,
GX11 1AA Operated by 1XCorp N.V., Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N, UTS Gebouw, Willemstad, Curacao1xbet is owned and operated by Techinfusion Limited, Gibraltar.”

Ami az engedélyezési kérdéseket illeti azokban az országokban, ahol az 1xbet hozzáférése blokkolva van, könnyen rájöhetünk, hogy ott az 1xbet-nek még nincs ilyen engedélye.

Az „eddig” kifejezés a legmegfelelőbb, mivel az online szerencsejáték-szolgáltatások legnagyobb szolgáltatói rendszeresen próbálkoznak licencet szerezni ezekre a szolgáltatásokra az egyes országokban, amelyek magukban foglalják ezeket a korlátozásokat.

Meg kell mondani, hogy az engedélyezéssel kapcsolatos problémák az egyes országokban különösen a játékosok számára jelentenek problémát. Az érdekes tény az, hogy bár az egyes országok teljes mértékben indokolt jogosultsággal rendelkeznek az engedélyezési kérdések bevezetésére, Európai Unió rendeletei tekintetéből minden schengeni országnak egyenlő hozzáféréssel kell rendelkeznie különböző opciókhoz, amelyeket a szolgáltatásokat nyújtó szabadpiaci weboldalakra is alkalmazni kell a fogadóirodák, vagy virtuális kaszinók területén.

Ezért az egyes weboldalak jogszerűségének témája sok megbeszélések tárgya, és ez az a kérdés, amelyről sokat és folyamatosan tárgyalnak .

Függetlenül mindentől egyes országokból nem tudunk bejelentkezni az 1xbet –re a www.1xbet.com címen keresztül. Az 1xbet eléréséhez gondoskodnunk kell egy fizetett proxykiszolgálóról (VPN), vagy alternatív linkeket kell használnia, amelyek folyamatos frissítéseknek vannak kitéve, hogy megakadályozzák az egyes internetszolgáltatók esetleges blokkolását.